NØKKELEN TIL SUKSESS

Dette er et bilde på hva som må til for at akkurat DU skal få oppleve suksess i livet DITT. Det er fullt mulig, men det er ikke lett. De aller aller fleste kommer aldri til å klare det, eller orke å gjøre noe med det. Men det er bare du som bestemmer om dette også gjelder deg. Majoriteten er inne blant de 99%. Er du den ene unike? Sannsynligheten ønsker å plassere deg i mengden. Men hva ønsker du? Det letteste er å være en i mengden. Da slipper du alt styret med å klatre til toppen.

 

  • Du må vite hva du vil.
  • Du må vite hvorfor.
  • Du må tro at det er mulig.

 

Det hjelper ikke om du finner noe som du interesserer deg for. Du må finne DET som du ble skapt for å gjøre. Hva er formålet med livet ditt? Vet du ikke, sier du? Da må du finne det ut. Det er bare 1 grunn for at du kommer til å starte denne reisen. Reisen mot toppen. FINN DEN. Du må grave etter den som at du leter etter gull. Finner du ikke grunnen og formålet ditt, vil du bli en av de 99%. Er det slik du ønsker at livet ditt skal være? 

 

Å ikke finne formålet med livet sitt er som å skulle kjøre bil uten rett bilnøkkel. Du setter deg inn i bilen, putter nøkkelen i switsen og vrir om. Ingen tegn til liv. Finner du ikke rett bilnøkkel til riktig bil, så hjelper det ikke at du har en annen bilnøkkel som ligner eller en husnøkkel. Bilen kommer ikke til å starte. Nei du må ha riktig bilnøkkel til rett bil, da først er det mulig å kunne kjøre bilen. Og da vil du finne krefter du ikke ante at du hadde. Ferden kan ende på plasser du ikke turde drømme om engang. Men du må altså finne nøkkelen. Nøkkelen til suksess. Og det første du må finne er hvorfor du finnes på jorden. Hva ble du skapt til å gjøre? Hva er så typisk deg?

 

De fleste overvurderer hva de kan utrette på ett år – men undervurderer så til de grader hva de kan få utrettet på ett ti-år eller to. Hemmeligheten er å finne riktig trapp eller stige om du vil, og så begynne å gå ett trinn om gangen. Det finnes ingen snarvei. Det finnes ingen heis til toppen. Skal du opp, må du gå ett trinn om gangen til du har nådd toppen. Men der oppe på toppen angrer du ikke at du startet.

 

HVA MED DEG? HAR DU FUNNET FORMÅLET MED LIVET DITT?

2 kommentarer
    1. Mye store ord på denne bloggen, noen har mer sannhet i seg enn andre. Vi er vel alle kjent med at trikset er å finne det man brenner for – deretter å gjøre det. Kanskje noen ord om hvordan slå rot? Hvordan komme til enighet med seg selv at -dette, skal jeg bli best i? Hvordan velge EN ting, i en verden som byr på så mye spennende!? 😀

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg