SLIK OPPNÅR DU ØNSKET RESULTAT

Hemmeligheten til å få gode resultater i livet er å ha et krystall-klart bilde av ønsket resultat. Dette gjelder innenfor alle områder av livet. Det er et ordtak som heter: “Om du tror du kan – eller du tror du ikke kan, så har du helt rett.” Det er dette som er nøkkelen. Du må vite nøyaktig hva du er ute etter før du begynner med en oppgave. Da vil også alle andre mulige utfall forsvinne fra fokuset ditt, og du vil gå “all in” for ditt ønskede mål.

 

Det gjelder altså å bare å ha ett mulig utfall i hodet, ikke to. Ikke la tanken på hvordan det vil oppleves å feile få noe rom i tankene dine, bare det perfekte utførte resultat, slik at alt annet enn det beste utfallet faktisk ikke finnes, og derfor ikke er mulig for deg å utføre. Nå vil all din fokus rettes mot ditt ønskede og perfekte resultat – og tro det eller ei, men nå vil sannsynligvis dette resultatet bli virkelighet – fordi det ikke finnes noen andre alternativer å utføre.

 

Det er dette som skiller “vanlige” mennesker fra de som får det de ønsker i livet. “Vanlige” mennesker har egentlig aldri slike klare mål i hodet sitt før de begynner med oppgaver. Mens “suksessfulle” mennesker tenker gjennom og bestemmer seg for hva de ønsker å få som resultat før de begynner med noe som helst. Og vet hva de ønsker – og som resultat får de oftere et godt utført sluttresultat. 

 

Før hver oppgave du skal utføre – still deg dette enkle spørsmålet: “Hva er min intensjonen (mål/ønske) akkurat nå?”

 

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg