FINN DITT EKSTREME JEG

For å kunne leve det livet du drømmer om, må du først være villig til å gjøre jobben som kreves. “Du kan ikke leve et normalt liv, og samtidig forvente at du skal få oppleve å nyte drømmelivet.” Du må gjøre et eller annet, så ekstremt godt, at du fortjener fordelene du ønsker å oppnå. Du må betale hele prisen det koster deg å oppnå suksess. Godene av å kunne leve ut drømmelivet ditt, og attpåtil kunne tjene til livets opphold ut av lidenskapen din.

 

Jeg kom idag over en artikkel på internett om en mann fra Naustdal i Sogn, som satte seg målet å besøke alle verdens land. Han ble den første personen  i verden som klarte denne prestasjonen før han fylte 40 år. Han ble et svært populært intervjuobjekt i medier over hele verden. Etter at målet var nådd, gav han ut boken: “198 – mi reise til alle verdas land” som ble oversatt til engelsk i juli, og gitt ut i flere land. Han gjorde lidenskapen sin om til et helt konkret, men gigantisk mål, og var villig til å betale hele prisen målet kostet i form av penger, tid og innsats. Nå lever han det gode liv, som reiseprogramleder i NRK og som en verdenskjent ekspert innenfor reiseliv. (Du kan lese historien om Gunnar Garfors her: TRYKK HER)

 

 

En annen historie er om en dansk kvinne, ved navn Annette Fredskov. Hun løp 366 maraton på 365 dager. Den siste dagen løp hun 2 maraton. Hver eneste dag i ett helt år løp hun ett maratonløp. Hun lever idag som livsstilscoach, foredragsholder og forfatter. Du finner ikke så mye bedre måter å bevise at dine tips og råd fungerer enn ved å vise selvdisiplin, styrke, råskap og besluttsomhet, slik hun gjorde det i 2011/12. I tillegg til dette hadde hun fått diagnosen MS (noe som kan gi alvorlig funksjonssvikt,  dette før hun begynte på maraton-målet sitt.) Hun forteller videre at grunnen hennes for å gjøre dette var: “Fordi jeg kan!” (Du kan lese mer om Annette her: http://www.annettefredskov.dk/)

 

 

En annen utrolig personlighet er Oprah Winfrey. Det sies at hun leser to bøker i uken. Hun er også en av Amerikas rikeste og mest kjente kvinner. Suksess er ingen tilfeldighet. 

 

 

Ønsker du å leve et unormalt godt liv – må du være villig til å gjøre unormalt krevende og vanskelige aktiviteter først. Er du villig til det?

 

#Annette #Fredskov #366 #maraton #maratonkvinnen #Gunnar #Garfors #Oprah #Winfrey #198 #drømmelivet

8 kommentarer

Siste innlegg