HVILKE PLANER HAR DU FOR LIVET DITT?

I dag tar jeg for meg noe veldig viktig. Du må bestemme en retning for livet ditt. Dersom du ikke på forhånd har en bestemt plan for hverdagene dine, vil du våkne opp fra dag til dag med forskjellige følelser og dagsform, og disse vil styre hva du gjør og hvordan du kjører dagene dine. Det er utrolig viktig å ha en plan, dersom du ønsker å vise verden hvem du er. Om du ikke har en bestemt retning for livet ditt, vil du oppleve at tanker og følelser styrer deg fra dag til dag, og den ene gode dagen du hadde igår blir sabotert av dagen idag. På denne måten kommer du ingen vei, du går et steg fram og to tilbake, etterfylt av et steg til siden. Du går i ring, og dette kan du holde på med år etter år.  

 

Suksess i livet dreier seg hovedsaklig om å mestre langsiktig tankegang. Du må bestemme deg for noe, og stå inne for dette, hver dag, hele året. Dersom du ikke vet hva du vil, når du ikke fram noen steder, og folk vil ikke vite hva du egentlig står for. Tillit er noe det tar tid å bygge opp, men som dessverre er enkelt å rive ned. Ønsker du å være en person som er til å stole på, er det viktig at du er deg selv og at du har en plan med livet ditt – en retning som du ikke viker ifra. Dersom ikke du har en plan med livet ditt – kan du være sikker på at noen andre har. Men det vil ikke være et liv du synes noe om, for dette er det ikke du som drar fordeler av.

 

Sett deg et stort og inspirerende mål, og se deg ikke tilbake. La hver dag bli en dag der du nærmer deg målet ditt. Men vit at ekte suksess tar tid. Et suksessfullt liv er ikke en destinasjon, men en reise. Det er en retningen du satt for livet ditt.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg