SLIK FÅR DU MER INNFLYTELSE

Det finnes 6 grunner for at du mangler innflytelse i livet ditt ifølge livscoach Brendon Burchard. Han er den mest-tjenende livscoachen i verden idag. 2 ganger i livet sitt ble han utsatt for livstruende skader etter alvorlige ulykker. Men istedenfor å klandre opplevelsene bruker han nå livet sitt til å bygge opp andre mennesker. 

1. MANGEL PÅ OPPMERKSOMHET:

Du må være oppmerksom på det som er viktig, av det som skjer rundt deg. Du må vite hva du ønsker å få ut av en situasjon, og du må samtidig vite hva den andre parten ønsker å få ut av situasjonen. Når du kan flette sammen dine ønsker med ønskene til den andre parten (de du ønsker å lede) vil du skape en framoverrettet kraft i den retningen du vil. Så lenge ønskene/behovene til andre blir møtt av deg, vil de ønske å hjelpe / jobbe for deg. Still dem smarte spørsmål, slik at du kan bli oppmerksom overfor hva som skjer i livene deres, og de vil elske å være rundt deg. Så lenge du viser at du virkelig bryr deg om hvordan de har det i livene sine, vil de tilbake begynne å like deg bedre. Det du bør være oppmerksom på er 2 ting: 1. Hva som er viktig for dem. 2. Hva er det som skjer i livene deres for tiden.

 

2. MANGEL PÅ TILSTEDEVÆRELSE

Folkene rundt deg vet om du er tilstede i situasjonen eller ikke. De vet når du gir dem din fulle oppmerksomhet og når du ikke gjør det. Du må være fullt og helt tilstede i samtalene du foretar deg. For at du skal kunne prestere på ditt beste – må du være istand til å blokkere ut all unødvendig støy som skjer rundt deg. Folkene rundt deg er også istand til å føle ditt energinivå. Når du er sliten og bare viser halv innsats og guts vil dette merkes av andre. Det er din jobb dersom du ønsker å skape innflytelse hos andre å løfte energinivået til dem rundt deg. De kommer ikke til å gjøre dette selv. Men energinivået ditt smitter over på andre, og andres energinivå har samtidig en tendens til å smitte over på deg. Det er 2 måter å vise styrke på: 1. Å dytte folk ned. 2. Å løfte folk opp.

 

3. MANGEL PÅ RAUSHET

De fleste ønsker å påvirke andre slik at de kan få noe tilbake.Dersom målet ditt er å få noe ut av en situasjon eller en annen person, vil mangelfulle tanker dukke opp i hodet ditt. Det du må ha er overflods-tanker. (Det er mer enn nok til alle tanker, du trenger ikke at andre liker deg tanker. Fordi du vet at du er god nok slik du er uansett). Grunnen for at de fleste sliter med å ha innflytelse på andre mennesker er at de er for lite generøse mot dem. Med dette menes at vi ikke gir dem tid, penger, energi, innsats, positive komplimenter eller at vi er for utålmodige med dem. 

 

4. MANGEL PÅ VERDIER

Vi viser dem ikke nok verdi. Du viser ikke dine unike egenskaper. Hvorfor bør de velge deg fremfor noen andre? Du klarer ikke å vise dem verdien du har å tilby dem. Eller du gir dem ikke det de er ute etter. Du møter ikke deres behov. Du må spørre deg selv: “Er verdien jeg tilbyr dem, vesentlig bedre enn den verdien andre har å tilby? Og hvis ikke, hvordan kan jeg gjøre det jeg tilbyr mer verdifullt for vedkommende? Er det jeg tilbyr et unikt tilbud som ingen andre har?” Du må tenke verdier ut ifra kortsiktig perspektiv og langsiktig perspektiv.

 

5. MANGEL PÅ KARAKTER

Det er i karakteren tillit blir skapt ifra. Du stiller gjerne spørsmål rundt karakteren deres, dersom de ikke har vært til å stole på tidligere, så deres innflytelse er på et bunnivå. Så du trenger å ta en beslutning om hvem du ønsker å være i verden. Det er altså viktig hvordan verden ser på deg, hvordan du viser deg og opptrer frem foran andre mennesker.Hvordan har du demonstrert karakteren din til dem som du ønsker å ha innflytelse overfor?

 

6. MANGEL PÅ SAMSVAR

Hvor ofte har du fulgt opp de andre 5 punktene i denne artikkelen? Det er det mangel på samsvar egentlig betyr. Du kan ikke tenke med deg selv at dette var noen gode tips, dem kan jeg få bruk for en dag. Du må bruke dem hver dag, alltid hele tiden. Da vil din innflytelse på andre skyte i været. Livet dreier seg om samsvar mellom det du gjør og det du sier. Din helse kan sees ut ifra om du har tatt gode valg i livet når det gjelder spisevaner, treningsvaner osv. Det samme kan din innflytelse på manneskene rundt deg gjøre. Stoler de på deg, og ønsker de å jobbe med eller for deg?

 

HAR JEG GITT DEG NOE AV VERDI I DENNE ARTIKKELEN? 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg