SEAN STEPHENSON – MANNEN I RULLESTOL

SEAN STEPHENSON – Den positive mannen i rullestol

 

Sean var født 5 mai 1979 i Chicago i Illinois i USA. Sean ble født med en sjelden sykdom som hemmet beinstrukturen. Ved fødselen ble foreldrene fortalt at han sannsynligvis ville dø innen svært kort tid, sannsynligvis innen 24 timer. Han overlevde denne harde starten, men vokste opp med mye smerte og måtte leve med begrenset bevegelsesfrihet.  

Seans foreldre var fantastiske med sønnen, og både moren og faren hans var villige til å forlate jobbene sine, for å tilrettelegge for sønnen. De ble en stor inspirasjon for Sean, som i en aldre av 17 begynte å holde selvhjelpsforedrag. I 1998 møtte han sitt store idol, Tony Robbins. Robbins ble Seans mentor og coach, og hjalp ham, så han fikk karrieren sin igang. 

Etter foredrag, ble han ofte kontaktet av mennesker som ønsket hjelp til sine egne problemer. Siden han ikke var særlig godt skolert, begynte han å utdanne seg til terapaut, slik at han kunne hjelpe mennesker med mer faglig tyngde. Idag lever Sean Stephenson av å skrive bøker, holde foredrag, og av private timer som terapaut og coach. Han tjener idag mellom 15 000 og 30 000 dollar pr foredrag han holder. 

14 september 2012 giftet han seg med sin kone Mindi Kniss. 

Se videosnutten under. Dette vil garantert gi deg litt å tenke om dine egne muligheter i livet. 

 

SEANS tips til dagens ungdom og unge voksne.

 

 

SEANs tips til hvordan man får livet tilbake på skinner. 

a2nIPJ6mXd4

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg