SLIK TJENER DU MER PENGER

Det er vanskelig å tjene mer penger dersom du ikke øker verdien du gir til verden. Jo mer verdi du gir til andre, jo mer penger gir andre tilbake til deg. Hvilken forskjell kan du gjøre for verden? Det er viktig at verdien du skaper er ekte. 

 

“Jeg kan sikkert produsere mer verdi, men hva er så spesielt med meg?” – tenker du kanskje. “Hvorfor skal akkurat jeg bli suksessfull?” Og nettopp dette er et meget godt spørsmål? Hva er spesielt med deg? Hva er det med deg som er unikt? Du har sikkert hørt denne setningen i en eller annen variant: “Jo flere mennesker som kan det samme, og produserer det samme som deg, dess mindre verdi vil denne kunnskapen og disse oppgavene bety for verden, og dine resultater vil  da verdsettes lavere.” Så hva er det du kan tilby andre mennesker som er unikt og høyt verdsatt?

 

 

Gjør dette – og livet ditt kommer til å ta av.

Skaff deg en notatbok og en penn. I denne skriver du: “Hva ville jeg elsket å gjøre – som andre mennesker ville elsket å gi meg penger for?” Skriv den setningen på toppen av arket. Og så jobber du 15 minutter hver dag med dette spørsmålet. Du skriver opp hvert svar du kommer på. Kanskje du kommer opp med 5 svar den ene dagen og 15 svar den neste. Men det gjør ingenting, så lenge du sitter å funderer over spørsmålet i 15 minutter hver dag.

 

Gjør du dette hver dag i en måned, vil du sannsynligvis komme fram til flere inspirerende og økonomisk lønnsomme ideer på en måned enn du ville kommet fram til hele livet ditt. Så nå er det helt opp til deg. Er det ikke på tide å utfordre de destruktive og selvbegrensende tankene dine om framtiden en gang for alle? Hvorfor ikke begynne idag? 

 

#hvordan #tjene #mer #penger 

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg