VEIEN MOT SUKSESS

Mange ganger er ikke veien til suksess en behagelig og komfortabel reise. Hadde vært slik, ville dette mest sannsynligvis ikke vært den riktige veien. Hvis du vil vite noe som kommer til å hjelpe deg å oppnå suksess i livet, da er det at dersom noe er enkelt å gjøre og føles gøy, da går du mest sannsynlig på den feile veien. Dette er ikke veien til suksess. 

 

Så det du trenger å gjøre for å nå målet ditt, kommer ikke alltid til å være gøy. Men hadde det vært gøy og enkelt – da hadde alle andre også gjort det, og dette ville ikke satt deg i en bedre posisjon enn de andre. 

 

Det folk flest gjør, er at de tar den letteste veien framover. Denne veien føles riktig i øyeblikket. De opplever framgang, og blir giret og motivert. Men sånn kommer det ikke alltid til å være. De fleste gir opp når de møter motgang og problemer. De går framover til de møter stormen, og så prøver de å gå gjennom denne.

 

Du derimot bør finne ut hvilke problemer du kan møte på, og finne mulige løsninger i forhold til disse, for deretter å oppsøke problemene slik at du kan møte dem før de blir så store at de knekker deg. Et problem er alltid minst i starten. . Ikke følg flokken, men bestem din egen retning i livet. 

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg