HVA ER DET SOM STYRER FØLELSENE DINE?

Når du føler noe, da betyr det at du tenker noe om et eller annet, og disse tankene kommer til uttrykk hos deg i form av følelser. Å føle og å tenke er mye det samme. Så dersom du bekymrer deg for et eller annet, betyr det egentlig bare at du tenker negative om det du bekymrer deg for. 

 

Grunnen for at jeg vektlegger negative tanker og følelser i dette innlegget, er at dersom du opplever glede og positive følelser, vil du sannsynligvis ikke oppleve dette som et problem. Det er ikke noe poeng i å vite hvordan du kan endre eller eliminere disse. Men det er i hovedsak akkurat det samme. Når du tenker positive tanker og ser lyst på framtiden, blir dette uttrykt i form av entusiasme og glede hos deg. 

 

 

Det finnes ikke noe som heter fortid eller framtid innenfor følelsene dine. Du føler det du tenker på akkurat NÅ. Så når du opplever økonomiske bekymringer og er redd for framtiden din, så er det noe inne i deg (underbevisstheten din) som prøver å fortelle deg at du bør ta tak i noe i livet ditt, for på dette området er noe galt. Det er altså ikke verdens undergang. Dersom du skriver ned hva du tror følelsene forteller deg, og så går til handling for å endre på dette, vil du ofte oppleve en enorm lettelse og glede på grunn av handlingen din. Ja, innenfor følelses-verden er alt svart / hvitt, så da vil du oppleve glede og optimisme for framtiden, som en takk fra din underbevissthet for at du tok tak i problemet som ble gitt deg. Det kan også være greit å vite at du ofte opplever slike bekymrings-følelser  for ting om natten. Dette er fordi da har din selvstyrte bevissthet og den logiske delen av deg gått til ro, og overlatt styringen til din underbevisste del av hjernen. Og det er din underbevisste del av hjernen som gir deg følelser. Det er når denne tenker og fokuserer på ting, at du opplever følelser.

 

 

 

Kort fortalt: Følelser er tanker fra din underbevissthet. Det din bevisste del av hjernen tenker, det styrer du selv, men din underbevissthet har du ikke like god kontroll over. Bekymrings følelser er problemstillinger som din underbevisste del av hjernen ønsker å vise deg. Den forteller deg at her bør du gjøre noe, for at framtiden din skal bli bedre. Følelser er tanker som din underbevissthet har akkurat nå, og det har ingenting med framtid eller fortid å gjøre. Sekunder etter at verden holdt på å ramle sammen, på grunn av noe, kan du plutselig oppleve at du er i den syvende himmel på grunn av at du enten gjorde noe med problemet, eller at du tenker og fokuserer på noe helt annet. Følelsene er farget enten positive eller negative – det finnes ingen mellomting. Din bevisste del av hjernen som du styrer selv, vet at det aller meste i livet ikke er svart / hvitt, men stort sett noe midt i mellom, men det vet ikke din underbevissthet. 

 

#styre #tanker #følelser #underbevissthet #bekymringer

6 kommentarer

Siste innlegg