FÅ BEDRE RESULTATER PÅ 1-2-3

Har du opplevd dager hvor ting ikke fungerer slik du ønsker? Og på mirakuløst vis opplevd det motsatte andre dager? Plutselig fungerer alt som det skal – og du er i flyt-sonen. Hvorfor er det slik? Hadde det ikke vært fantastisk å kunne kontrollere dette, og bestemme sin egen suksess? I denne lille artikkelen vil jeg prøve å forklare min teori på nettopp dette. Håper du liker det du leser. Kommenter hvis du er uenig.

 

 

Hoved-mekanismen som styrer våre prestasjoner er vår selvtillit. Det er den som bestemmer hvor nøyaktig du kommer til å gjøre noe. Jo høyere selvtillit du har – jo bedre kvalitet kommer det til å være i den oppgaven du holder på å utføre. Dette er en mekanisme alle mennesker har, som er en sammenkobling (et samarbeid) mellom deg (dine bevisste tanker), og din underbevissthet. Du bestemmer, ved hjelp av din selvtillit, hvor høy kvalitet din underbevissthet kommer til å utføre oppgaven med.

 

Når du er nervøs eller frykter at du ikke skal klare noe, eller du ser andre mennesker som bedre enn deg, vil underbevisstheten din oppfatte disse tankene og følelsene som kommandoer fra deg. Den utfører din kommando som er:  “Jeg er utrygg og nervøs idag. Sørg for at jeg ikke får dette til.” “OK!”, sier din underbevissthet, og utfører noen klumsete greier du ikke forstår noe av. Og sannsynligheten er stor for at du tenker: “Hvorfor får jeg ikke dette til idag?” Men saken er jo den at det er du som selv som har bedt om det.

 

Du må vite nøyaktig hva du vil – deretter må du “VITE” at du får dette til. Det er tvilen din som hindrer deg i fra å være fantastisk. Dersom du har en indre uro og negative tanker om at dette ikke kommer til å gå, da får du rett. Men dersom det ikke finnes frykt i dine tanker, da får du også rett. Da blir du fryktløs. Fryktløshet bør være ditt mål. Å kunne utføre enhver oppgave helt uten tanker og følelse av frykt eller redsel for å feile. Dette er noe av det som skiller de suksessfulle fra de mindre suksessfulle. De frykter ingenting.

 

 

Slik fungerer underbevisstheten

Du, med dine bevisste tanker, forteller underbevisstheten nøyaktig hva den skal gjøre, og via din selvtillit bestemmer du hvor suksessfullt den skal utføre oppgaven. Dersom du eier hverken frykt, tvil eller redsel for å mislykkes, vil du prestere på et meget høyt nivå. Det er tvilen fra din side, frykt og usikkerhet  på dine egne evner som er ditt største hinder. Når du har massiv tro og selvtillit, er rolig og bevisst på hva du vil – da kan ikke underbevisstheten gi deg annet enn det du ber den om – nemlig suksess.

 

Underbevisstheten kan nemlig ikke selv bestemme hva den skal utføre. Den er 100% lojal til dine ønsker og kommandoer. Det er du som er sjefen. Den utfører det du kommanderer den til å gjøre. Det er den (underbevisstheten) som er motoren/kraften i livet ditt. Men det er du som er sjåføren. Det er du som bestemmer farten, retningen og suksessen selv. Men du er ikke selv istand til å utføre handlingene. Det er det underbevsstheten din som gjør. Så du og underbevisstheten din bør være gode partnere og lære hverandre å kjenne. Det drar dere begge fordeler av. Du må sørge for å vite hva du vil, og med 100% tro på deg selv. Og underbevisstheten din omgjør dine ønsker og kommandoer til suksess.

Ja den kan ikke annet. Det er jobben dens – å gi deg det du ønsker.

 

 

Vet du at du kommer til å lykkes? Eller tviler du?

 

Det er derfor noen som har lykkes før, ofte lykkes igjen neste gang. Fordi de har opplevd suksess før, har de begynt å tro. Mens andre som ikke har lykkes tidligere, fortsatt tviler på seg selv. Derfor lykkes de som tror – og de som tviler, mislykkes. Selv om det høres urettferdig ut. De rike blir rikere – de fattige fattigere. De gode blir bedre – de som sliter, vil slite mer. Livets sirkel.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg