Er du motivert?

I de fleste selvutviklingsbøker sies det at bevisstheten vår bare styrer 5%. Da betyr det at underbevisstheten vår styrer de 95%. Det er med andre ord i underbevisstheten vår at kraften ligger. Men hvor ofte hører du noen snakke om dette? Hvor ofte har du hatt lærere som underviser om underbevisstheten på tavlen i et klasserom?

 

 

Det å ikke vite noe om underbevisstheten blir litt som å bruke en bil, uten å lære deg å kjøre den. Du regner med å bruke bilen suksessfullt ved å dytte eller dra den med deg. “Jeg kan spare både tid og penger dersom jeg finner ut av bilen min selv.”

 

Nei. Du kommer ikke til å kunne kjøre bil, uten å lære det av andre. Og det gjør du heller ikke med underbevisstheten din. Slik er det også når du regner med at du skal klare å lykkes i livet , ved å gjøre det som til enhver tid føles riktig.

 

Det vil si, gjøre som alle andre. Bruke fritiden din til å se på TV, spille data, få deg en vanlig jobb og tjene litt penger, og gjøre det som er politisk korrekt i forhold til venner og samfunnet ellers. Det funker ikke sånn. Du kommer ingen vei, med denne strategien. Dette fører deg ikke til suksess, men til middelmådighet. Og et middelmådig liv er ikke et godt liv.  

 

De 5 % som du selv kan styre, bør brukes til å legge planer for hvordan du kan bruke de 95%. Du ønsker vel at livet skal ha en retning og gi deg mening? Det eneste som er sikkert er at å bli suksessfull i noe som helst, tar masse tid og innsats. Og tid det er noe vi alle har. Du har faktisk like mange timer i døgnet som alle andre. Det finnes altså ingen unnskyldning på akkurat dette området.

 

 

Det viktigste tror jeg, er å finne ut hvordan man motiverer seg selv til innsats. Hvordan du skal overbevise din underbevissthet til å gjøre deg motivert? Det er nemlig den som er motoren din. Det er her kraften din ligger. Får du ikke start på den, må du dytte den med deg resten av livet. Og det er ikke enkelt. Og det fører deg ikke nærmere drømmelivet heller.

 

Når din underbevissthet jobber for å gjøre deg suksessfull, da er du på riktig vei. Men dersom den jobber imot deg, da spiller det nesten ingen rolle hva du gjør. Da blir livet slitsomt uansett hva du holder på med.

#motor #motivasjon #bevissthet #underbevissthet #ubevisst #bevisst #bil

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

Siste innlegg