Mannen som skrev en “best seller” bok på 3 timer

GRANT CARDONE – salgs ekspert, “best selger”-forfatter og foredragsholder.

 

Grant vokste opp i trange kår. Faren døde da han var 10 år gammel. Han var tvilling og yngst i en søskenflokk på 5. Moren hadde absolutt ingen utdannelse, og hun hadde, etter farens død, alltid panisk angst i forhold til å skaffe nok penger.  Dette satte sine spor i Grant, som i en alder av 15 år begynte å bruke narkotika. Dette gjorde han i 10 år, og fikk i denne perioden tilsvarende problemer med kriminalitet. Etter fylte 20 år begynte Grant Cardone i arbeidslivet, noe han mislikte stort, og fikk sparken i 5 jobber, deriblant McDonalds. I en alder av 30 år startet han for seg selv, og strevde økonomisk de neste tre årene på grunn av dette. I dag er Grant Cardone en betydelig skikkelse innen personlig utviklingsmiljøet i USA, og er pr i dag god for langt over 200 millioner dollar. Blant annet har han gitt ut en bok om salg, som han skreiv på en kveld. Den brukte han 3 timer og 4 minutt på å skrive. Denne boken kom på bestselgerlisten i USA og heter: «SELL og be SOLD».

 

Sitater fra Grant Cardone:

«Den beste investeringen du noen gang kommer til å gjøre, er investeringen du tar i deg selv.»

 

«Jeg skriver ned målene mine hver morgen, og hver kveld. Dette har jeg gjort i 25 år, og dette gjør at jeg alltid er bevisst på hva jeg ønsker meg i livet.»

 

«Lær deg å selge. For dersom du kan selge noe, kan du reise hvor som helst, og overleve gjennom alle slags tider.»

 

 

Grant Cardone har en egen utdannings-kanal på Youtube. Her ligger det mer enn 1100 videofiler, som passer for alle. Du finner den “HER”

 

“WHO IS GRANT CARDONE?”

“GRANT SPEAKING ABOUT SUCCESS AND THE FUTURE.” a MUST SEE VIDEO!
XEd6mlGya2g
0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg