DERFOR OPPLEVER DU MOTGANG

Mange tror at vi bare lever i bare en verden. Her er problemet, vi overser da de tre andre. Og om du overser ting i livet ditt – har de områdene i livet da en tendens til å bli bedre eller verre? Verre, er du sikkert enig i. Det er sjelden du kan gi blaffen i å tenke på økonomien din, bare dra kortet når du føler for det, og neste gang du sjekker kontoen, da oppdager du at det er mye mer penger der enn du trodde: “Hinsides, her var det mye penger, trodde ikke at kontoen min skulle ta helt av mens jeg var på ferie…” Nei, det pleier jo ikke å være slik. Som regel tar ikke økonomien vår helt av, uten at vi er klar over det, eller gjør oss fortjent til det. Det er heller som regel mindre på kontoen enn du håpet på. Slik er det også med oss selv i de andre “verdenene” som vi lever i.

 


De fleste lever altså bare i den overfladiske verden som vi kan se. Den de kaller virkeligheten. Vi lever nemlig ikke i bare denne ene verden. Vi lever i fire forskjellige “verdener” samtidig. Vi lever i den MENTALE VERDEN, den EMOSJONELLE/FØLELSES VERDEN, den ÅNDELIGE VERDEN og selvsagt den “FYSISKE MATERIALISTISKE VERDEN.

 

Det de fleste mennesker kommer aldri til å forstår dette konseptet, og dersom de først forstår det, kommer de ikke til å bruke dette konseptet med at det er den fysiske og materialistiske verden som faktisk skjer med deg, ikke er noe annet enn en utskrift av de andre tre områdene / verdenene du lever i. Så den fysiske og materialistiske verden er frukten, og de andre tre er roten din. Frukten er det som er synlig – roten (den mentale, følelsesmessige og den åndelige verden) er det som er usynlig, men like viktig som frukten. Sagt med andre ord: INGENTING SKJER I DEN SYNLIGE VERDEN (frukten), MED MINDRE DET FØRST HAR SKJEDD I DEN USYNLIGE VERDEN (roten).

 

 

Så penger, kjærlighet, suksess på skolen eller arbeidslivet er et resultat ut av hva som ligger i roten i de usynlige verdenene dine. Det er på frukten en kan finne ut hvordan roten din er. Er du fornøyd med fruktene i livet ditt?

 

 

Jeg kommer til å skrive mye mer om dette konseptet i tiden framover. Så likte du konseptet og ønsker å vite mer om hvordan du enklest endrer resultatene i din fysiske virkelighet, er det bare å følge med på denne bloggen 🙂 

#frukt #rot #røtter #mindset #blueprint #hvordan #forandre #resultater

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg